Activitats fora 
de les aules

A un pas més a prop d’aconseguir les teves metes
DALT DELS ESCENARIS

Concerts i actuacions musicals

Tot l’aprenentatge, hores d’assaig i esforç es posen en pràctica i s’ensenyen al públic en els concerts i representacions que l’Escola organitza al llarg de l’any. Per aquesta raó, aquesta és una de les activitats més importants que realitza l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga, on els alumnes poden demostrar el seu talent i treball realitzat davant del públic, que és l’objectiu final de la formació que oferim. 

Ajudem a preparar als alumnes en tots els aspectes abans d’un concert, més enllà dels estrictament musicals, com ara la concentració, la posada en escena, protocol i la capacitat de tocar en públic i controlar els nervis. Tots ells portaran a l’alumne a realitzar actuacions excepcionals amb les quals gaudirà encara més de la música.
APROFITA EL TEU TEMPS LLIURE PER FER EL QUE MÉS T'AGRADA

Cursos d'estiu

Durant el mes de juliol, l’Escola ofereix la possibilitat de realitzar els cursos de forma intensiva. L’objectiu d’aquestes classes és que l’alumne pugui reforçar la tècnica amb l’instrument, aprofundir en la teoria o qualsevol aspecte que es necessiti ampliar.

Per altra banda, també poden servir com a classes de consolidació del repertori que s’ha treballat durant el curs, o fins i tot començar a estudiar noves obres i ampliar el repertori propi. Una opció habitual que molts alumnes demanen és començar des de zero i aprendre a tocar un nou instrument, una excel·lent oportunitat per provar nous sons i enriquir-se a nivell artístic. 

Sigui quina sigui l’opció triada, els cursos d’estiu estan plens de diferents activitats que ajudaran a l’alumne a formar-se a la vegada que s’experimenta i es gaudeix de la música.
TREU EL MILLOR DEL TEU TALENT

Concursos

Durant tot l’any, nombroses institucions convoquen concursos i certàmens musicals. Per aquesta raó, l’Escola s’encarrega de preparar a tots aquells alumnes que desitgin participar-hi, ajudant i aconsellant a decidir el millor repertori que es pot presentar i treballant altres aspectes dels concursos tan importants com la motivació, la seguretat, la intel·ligència emocional, el control dels nervis, la reacció davant de possibles obstacles o imprevistos i la gestió del fracàs o èxit derivat del resultat del concurs. Treballem els concursos amb els alumnes sota l’enfocament que el més important és la victòria personal, la satisfacció pròpia d’haver-ho fet el millor possible i d’haver après i gaudit de l’experiència.
AMB UN BON EQUIP ARRIBEM MÉS LLUNY

Col·laboracions

L’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga posseeix un ampli ventall de col·laboracions amb altres entitats i institucions per les quals es creen projectes molt interessants sempre pensant en els alumnes de l’escola, com ara la possibilitat de realitzar diversos concerts a la ciutat o que els nostres alumnes es presentin a concursos exclusius.

Alguns dels membres destacats d’aquest grup de col·laboradors són el Casal Popular de Rubí, Hilton Diagonal Mar Barcelona, el Mercat d’Artesania de Rubí, l’Associació de Comerç de Rubí, l’Ajuntament de Rubí i canals de televisió com TV3 i Mediaset España (Telecinco).

Matricula't online

No VOLS esperar A començar les classes? 
Fes ara la teva matrícula a l'Escola de Música Núria Garriga online.
Omple el formulari de matrícula i converteix-te en alumne de l'escola.
Ens posarem en contacte amb tu el més aviat per finalitzar els últims detalls.
MATRICULA'T ARACondicions de la matrícula
HORARI D'ATENCIÓ 

De dilluns a divendres de 17h a 20h.

Festius nacionals, autonòmics i ponts: tancat.
Vacances de Nadal: 23/12/23 - 07/01/24
Vacances Setmana Santa: 23/03/24 - 02/04/24

Juliol: de dimarts a dijous de 17h a 20h.
Agost: tancat per vacances fins l'inici del curs.
Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram