Equip
Docent

Els millors professionals del món musical al teu abast
fundadora i directora de l'escola

Núria Garriga

Núria Garriga és professora de piano, guitarra i llenguatge, a l’hora que també dirigeix l’escola. Va començar els seus estudis de piano i llenguatge a l'edat de 4 anys amb la seva mare, que també era pianista, a l'escola Maria Canals. Va fer el seu primer exàmen davant d'un jurat als 6 anys, obtenint el seu primer excel·lent. Als 17 anys finalitza els seus estudis de piano de grau professional, llenguatge, harmonia, acústica, anàlisi musical i música de cambra, i entra al Conservatori Superior del Liceu on cursa estudis de piano amb el mestre Cecilio Tieles, anàlisi musical i harmonia amb Víctor Soler i música de cambra amb Evelio Tieles.

A l'edat de 12 anys comença els seus estudis de guitarra clàssica amb la concertista de guitarra Renata Tarragó, qui la presenta al concert de Benicàssim com a una de les seves millors alumnes. Als 15 anys guanya el segon premi de guitarra al Concurs Internacional de Música Maria Canals. Obté el títol professional amb el mestre i catedràtic de guitarra J. F. Garrido i pedagogia de la guitarra. Rep classes pedagògiques d'interpretació de música contemporània amb el guitarrista i compositor Jaume Torrent i finalitza els cursos superiors amb el professor i concertista de guitarra Guillem Pérez Quer. Va cursar quatre cursos d'història de l'art, de la cultura i estètica universal amb la professora de la Universitat Autònoma i del Conservatori Superior del Liceu Montserrat Garriga, obtenint la qualificació d'excel·lent. Estudia composició, contrapunt i direcció d'orquestra amb el professor David López, interpretació i composició amb Carles Guinovart, pedagogia pianística amb Benjamí Santacana, tècnica pianística amb Jean Pierre i anàlisi musical.
COORDINADOR DE MÚSICA MODERNA I JAZZ

Adam Kauf

Adam Kauf és professor de guitarra i baix. Té la llicenciatura superior de música pel Conservatori Superior de Música El Liceu, en guitarra elèctrica sota els estils de blues, jazz i rock. Als 9 anys inicia la seva formació musical al Conservatori Municipal de Sant Cugat amb la guitarra clàssica. Més interessat en la música moderna, canvia poc després a la guitarra elèctrica, i prosegueix els seus estudis, primer com a autodidacta, i després a les escoles Blue Train de Sabadell i Taller de Músics de Barcelona, amb els professors Xavi Prats i Riqui Sabatés, entre altres.

Format principalment en estils com el Blues, el Rock i el Jazz, decideix ampliar el seu bagatge musical mudant-se a La Havana, Cuba, per iniciar-se en els ritmes llatins, i acaba graduant-se en el Conservatorio Amadeo Roldán com a instrumentista de Tres Cubà. De nou a Barcelona, dirigeix orquestres de ball i de música tradicional cubana. Actualment composa, imparteix classes de guitarra moderna, baix elèctric, harmonia i llenguatge musical a l’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga.

Ha participat en nombroses bandes així com en orquestres de ball entre les quals destaquen el grup cubà de Rock GENS, amb qui ha tocat en directe a les principals sales de La Havana; i el projecte de Rock llatí CLAVE de SUR, amb qui ha enregistrat el primer disc del conjunt. Adam Kauf ha actuat a la televisió amb diferents agrupacions tant a Cuba (Cubavisión, TeleRebelde) com a Espanya (BTV, CityTV)
COORDINADORA DE PROGRAMES D'INICIACIÓ

Marina Castillo

La Marina Castillo és professora de piano i de sensibilització i iniciació a la música per a aquells alumnes més petits de l’escola. Ja compta amb experiència docent amb nens de 3 anys.

Va ser alumna de l’Escola de Música Núria Garriga, quan la pròpia Núria Garriga la va preparar per a la realització de les proves d’accés a 5è de Grau Professional de piano al Conservatori Superior de Música El Liceu. Actualment compta amb el títol de Grau Professional i es prepara per a realitzar les proves d’accés al Grau Superior. 

Al Conservatori va cursar estudis de piano amb el professor Benjamí Santacana, harmonia i anàlisi amb Víctor Solé, música de cambra amb Mari Carmen García, cor amb Ricard Oliver, educació corporal amb Anna Ollet, acompanyament amb Francesc Gener i introducció al jazz amb Paco Salas. De fet, el seu segon instrument és el saxo, del qual compta amb el Grau Bàsic d’aquest instrument i completa perfectament els seus estudis de clàssic de piano. A més dels estudis musicals, és llicenciada en Filologia Catalana i Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster en Formació de Professorat per la UNIR - Universitat Internacional de La Rioja, reforçant la seva vocació com a docent.
VOCAL COACH

Noelia Andrés

La Noelia Andrés és la professora de cant, vocal coaching i coral. 

Posseeix una àmplia experiència en la docència del cant i de la tècnica vocal, doblatge i creació de personatges amb la veu. A la seva vegada, la seva formació musical travessa diversos àmbits i escoles reconegudes. S’ha format en cant clàssic a la Masa Coral de Madrid i al Taller de Músics (UPC) de Barcelona, així com també va cursar la Titulació Superior de Música per Impartir Docència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Altres camps d’educació musical inclouen l’improvització vocal, jazz, voice craft, patologies i diagnòstic de la veu, lesions dels plegaments vocals, reeducació de la veu, logopedia, personatges de veu i dicció per al doblatge. Tots aquests coneixements tan amplis i exhaustius són els que la Noelia ensenya als seus alumnes amb la seva vocació com a docent.

La seva carrera a l’escena musical també passa per actuacions al Palau de la Música, al Festival de Jazz de València o l’Escola de Doblatge de Barcelona.
PROFESSOR DE GUITARRA

Toni Català

En Toni Català és professor de guitarra clàssica i elèctrica. Els seus inicis amb el món de la música comencen als 6 anys a la Casa de Cultura de Sant Cugat, on comença amb el taller musical “Triangle”, a càrrec del professor Martí Marín. Segueix els seus estudis musicals a l’Escola Municipal Victòria dels Àngels, on comença a cursar guitarra clàssica amb l’edat de 9 anys. Al cap de 3 anys, el seu padrí li regala una guitarra elèctrica i un amplificador, i passa a cursar estudis de guitarra elèctrica a l’Espai Jove de la Casa de Cultura de Sant Cugat, amb el professor Eduard Jordan. Els anys posteriors va continuar autodidàcticament fins a reprendre les classes amb els professors Oriol Saltor i Pep Lluís Guardiola. 

Al 2005 obté el títol de Grau Professional de Guitarra a l’Aula de Jazz i Música Moderna al Conservatori Liceu. Durant la seva formació al conservatori, va tenir els professors Miguel Pino, David Muñoz (Gnaposs, Els Pets), Bartolomeo Barenghi, Dave Mitchell i Pep Mateu, entre d’altres. Entre els seus estils més influents, destaquen el Rock, el Metal progressiu, el Jazz i el Latino.

Ha sigut membre de diverses bandes, destacant Bromuro, una formació pròpia de Heavy Metal, Apollo Flytrap, Zed Neroid, el grup de versions Los Mejores, ABBA Revival i Boney M (amb els cantants originals). Actualment toca a El Toubab (Jaume Blanc).

Des del 2013 és productor musical a l’estudi de gravació SOIART, conjuntament amb l’enginyer de so Marc Solà, i Jordi Fernàndez, on realitza produccions musicals com a guitarrista de sessió i tècnic de so per a vàries formacions musicals, entre les quals destaquen David Sánchez y los Reparadores (àlbum Golpes, 2015) i El Toubab (Sonido de Monedas, 2015; Vivir la Vida, 2018). Per altra banda, també produeix maquetes i discs d’estudi per a bandes i artistes de caire nacional.
PROFESSOR DE BAIX

Eloi Raso

L’Eloi Raso és el professor de baix de la secció Escola de Rock Sunday Mood. Compta amb una extensa formació musical en baix, interpretació i composició a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori Superior del Liceu. A més, ha cursat estudis de piano fins arribar al segon curs de Grau Superior. S’ha format de la mà de reconeguts professionals del món de la música com Marc Copland, John Abercrombie, Tigran Hamasyan, Ignasi Zamora, David Mengual, Marco Mezquida, Chucho Valdés, Giulia Valle, Bela Fleck, Llibert Fortuny o Jaume Llombart. Abans d’accedir als estudis superiors, va començar la seva carrera formativa a la nostra Escola de Música Núria Garriga, el que suposa un orgull per al nostre centre poder veure com progressen els nostres alumes.

A la mateixa vegada que estudia, comença també la seva carrera professional, convertint-se en el baixista del cantautor català Roger Margarit. Posteriorment, comença a liderar projectes personals, com el duet amb la pianista mexicana Itzel Ramos o la banda The Angry Spirits, de la qual n’és el líder i compositor. El projecte més ambiciós és l’agrupació Arthodeel Ahmadaseel, on és el baixisa, una formació que defensa una fusió de diversos estils musicals europeus amb el folklore de Síria.

La seva vocació com a docent comença al 2013, i durant aquest periode ha impartir classes de piano, solfeig, teoria musical, cant coral, sensibilització i baix.

Escolta un exemple del que pots arribar a fer amb les seves classes de baix i composició aquí.

Matricula't online

No VOLS esperar A començar les classes? 
Fes ara la teva matrícula a l'Escola de Música Núria Garriga online.
Omple el formulari de matrícula i converteix-te en alumne de l'escola.
Ens posarem en contacte amb tu el més aviat per finalitzar els últims detalls.
MATRICULA'T ARACondicions de la matrícula
HORARI D'ATENCIÓ 


De dilluns a divendres de 17h a 20h.

Juliol: de dimarts a dijous de 17h a 20h.

Agost: tancat per vacances fins l'inici del curs.
info@nuriagarriga.com
Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram