Equip
Docent

Els millors professionals del món musical al teu abast
fundadora i directora de l'escola

Núria Garriga

La Núria Garriga és professora de piano, guitarra i llenguatge, a l’hora que també dirigeix l’escola. Va començar els seus estudis de piano i llenguatge a l'edat de 4 anys amb la seva mare, que també era pianista, a l'escola Maria Canals. Va fer el seu primer exàmen davant d'un jurat als 6 anys, obtenint el seu primer excel·lent. Als 17 anys finalitza els seus estudis de piano de grau professional, llenguatge, harmonia, acústica, anàlisi musical i música de cambra, i entra al Conservatori Superior del Liceu on cursa estudis de piano amb el mestre Cecilio Tieles, anàlisi musical i harmonia amb Víctor Soler i música de cambra amb Evelio Tieles.

A l'edat de 12 anys comença els seus estudis de guitarra clàssica amb la concertista de guitarra Renata Tarragó, qui la presenta al concert de Benicàssim com a una de les seves millors alumnes. Als 15 anys guanya el segon premi de guitarra al Concurs Internacional de Música Maria Canals. Obté el títol professional amb el mestre i catedràtic de guitarra J. F. Garrido i pedagogia de la guitarra. Rep classes pedagògiques d'interpretació de música contemporània amb el guitarrista i compositor Jaume Torrent i finalitza els cursos superiors amb el professor i concertista de guitarra Guillem Pérez Quer. Va cursar quatre cursos d'història de l'art, de la cultura i estètica universal amb la professora de la Universitat Autònoma i del Conservatori Superior del Liceu Montserrat Garriga, obtenint la qualificació d'excel·lent. Estudia composició, contrapunt i direcció d'orquestra amb el professor David López, interpretació i composició amb Carles Guinovart, pedagogia pianística amb Benjamí Santacana, tècnica pianística amb Jean Pierre i anàlisi musical.
COORDINADOR DE COMBO I MÚSICA MODERNA
PROFESSOR DE BAIX, COMPOSICIÓ, IMPROVIsACIó I PIANO MODERN

Eloi Raso

L’Eloi Raso és el professor de baix, piano modern, ukelele, improvisació i composició de la secció Escola de Rock Sunday Mood. Compta amb una extensa formació musical en baix, interpretació i composició a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Liceu, fins arribar a aconseguir el Grau Superior al Conservatori Superior del Liceu. S’ha format de la mà de reconeguts professionals del món de la música com Marc Copland, John Abercrombie, Tigran Hamasyan, Ignasi Zamora, David Mengual, Marco Mezquida, Chucho Valdés, Giulia Valle, Bela Fleck, Llibert Fortuny o Jaume Llombart. Abans d’accedir als estudis superiors, va començar la seva carrera formativa a la nostra Escola de Música Núria Garriga, el que suposa un orgull per al nostre centre poder veure com progressen els nostres alumes.

A la mateixa vegada que estudia, comença també la seva carrera professional, convertint-se en el baixista del cantautor català Roger Margarit. Posteriorment, comença a liderar projectes personals, com el duet amb la pianista mexicana Itzel Ramos o la banda The Angry Spirits, de la qual n’és el líder i compositor. El projecte més ambiciós és l’agrupació Arthodeel Ahmadaseel, on és el baixisa, una formació que defensa una fusió de diversos estils musicals europeus amb el folklore de Síria.

La seva vocació com a docent comença al 2013, i durant aquest periode ha impartir classes de piano, solfeig, teoria musical, cant coral, sensibilització i baix.

Escolta un exemple del que pots arribar a fer amb les seves classes d'instrument.
COORDINADORA DE PROGRAMES D'INICIACIÓ
PROFESSORA DE PIANO, SAXO, SENSIBILITZACIÓ I INICIACIÓ

Marina Castillo

La Marina Castillo és professora de piano i de sensibilització i iniciació a la música per a aquells alumnes més petits de l’escola. Ja compta amb experiència docent amb nens de 3 anys.

Va ser alumna de l’Escola de Música Núria Garriga, quan la pròpia Núria Garriga la va preparar per a la realització de les proves d’accés a 5è de Grau Professional de piano al Conservatori Superior de Música El Liceu. Actualment compta amb el títol de Grau Professional i es prepara per a realitzar les proves d’accés al Grau Superior. 

Al Conservatori va cursar estudis de piano amb el professor Benjamí Santacana, harmonia i anàlisi amb Víctor Solé, música de cambra amb Mari Carmen García, cor amb Ricard Oliver, educació corporal amb Anna Ollet, acompanyament amb Francesc Gener i introducció al jazz amb Paco Salas. De fet, el seu segon instrument és el saxo, del qual compta amb el Grau Bàsic d’aquest instrument i completa perfectament els seus estudis de clàssic de piano. A més dels estudis musicals, és llicenciada en Filologia Catalana i Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster en Formació de Professorat per la UNIR - Universitat Internacional de La Rioja, reforçant la seva vocació com a docent.
PROFESSORA DE CANT I VOCAL COACH

Milica Jovičić

La Milica Jovičić és professora de cant i vocal coach de l’Escola de Música Núria Garriga. Compta amb una trajectòria musical impecable, amb un gran recorregut internacional.

Es gradua en Cant Líric a la Facultat de Música de l'Universitat de Belgrad, Sèrbia, a la vegada que també cursa el grau de Literatura Espanyola a la Facultat de Filologia de la mateixa universitat. Posteriorment, encamina els seus estudis cap a la música amb l'obtenció del Master en Interpretació Musical. Es trasllada a Barcelona i obté tres titulacions al Conservatori Superior del Liceu: Master i Postgrau en Interpretació de Música Clàssica i Postgrau en Música Espanyola.

Paral·lelament als seus estudis, es presenta a diferents concursos musicals, obtenint el primer premi a la Republic Competition of Serbia and Montenegro, International Singing Competition Bruna Špiler i International Singing Competition Nikola Cvejić. També obté l'honor Jelena Mihailović fund Student of the Year durant el seu màster de l'Universitat de Belgrad. A Espanya, destaquen les seves classificacions com a finalista a Concursos Internacionals tan prestigiosos com Mirna Lacambra, Josep Mirabent i Magrans i Ciudad de Logroño.

Des del 2009 ha realitzat concerts per tota Europa, Mèxic, Estats Units i Xina. Darrerament, ha actuat al Lincoln Center i ha participat a les òperes Suor Angelica i La Clemenza di Tito a Fuerteventura i Lituània respectivament.

Els alumnes de Cant de l'Escola de Música Núria Garriga maximitzaran el seu aprenentatge a través de l'experiència docent i interpretativa de la Milica. Tot haver-se especialitzat en música clàssica i òpera, té un complet domini de tots els estils musicals i gèneres, adaptant el seu programa d'estudis als requisits vocals de cada alumne.

Gaudeix d'una actuació de la Milica interpretant Ancient Tang Poems.
Profesora Clases Canto Milica Jovichic
Profesor Clases de Guitarra Hasari Lafuente
PROFESSOR DE GUITARRA

Hasari Lafuente

En Hasari Lafuente és professor de guitarra a l'Escola de Música Núria Garriga. Amb Grau d'Interpretació en Jazz i Música Moderna per l'Escola Superior d'Estudis Musicals (ESEM), ha cursat estudis superiors de guitarra i contrabaix, preparant-se prèviament al reconegut Taller de Músics.

La seva formació musical es complementa pel seu Grau en Educació Primària de l'Universitat Autònoma de Barcelona, combinant ambdues disciplines —educativa i musical— a les seves classes a l'Escola de Música Núria Garriga.

La seva experiència com a docent comença el 2009, com a professor de classes particulars de guitarra, piano, bateria i percussió. Des de 2011, també ha exercit com a mestre en diferents escoles primàries de Barcelona, a la vegada que imparteix classes de guitarra i llenguatge musical a una escola de música de Cerdanyola. Posteriorment s'uneix com a docent a l'Espai Sènior de l'ESEM impartint classes de combo i guitarra.

Durant la seva trajectòria docent, ha treballat amb nens, joves i adults, aprenent de les necessitats de cada perfil i ultra-personalitzant les classes musicals a cada alumne per a obtenir el màxim rendiment.
PROFESSOR DE GUITARRA I PIANO

Dani García

En Dani és professor de guitarra i piano. Té una sòlida experiència docent a l’Escola de Música Núria Garriga, havent format a alumnes de piano, guitarra, cant coral i llenguatge musical.

La seva trajectòria musical comença molt aviat, amb només 5 anys d’edat, quan comença els seus estudis musicals a la nostra escola, l'Escola de Música Núria Garriga. Va cursar el primer cicle de Grau Professional de Piano, teoria musical i harmonia clàssica. Paral·lelament, també va estudiar guitarra elèctrica i harmonia moderna amb el professor Adam Kauf. És un perfecte coneixedor dels mètodes educatius emprats a l'escola.

Un cop finalitzada la seva etapa a la nostra escola, prosegueix els seus estudis musicals al Conservatori del Liceu, on es forma amb reconeguts professors com Pep Mateu, Paco Salas o Bartolomeo Barenghi, entre d'altres. 

La seva trajectòria professional comprèn diferents camps. És productor musical i tècnic de so al seu propi estudi de gravació Pentatónica Music Records. També és compositor, tant per l'estudi Pentatónica com per altres projectes independents, incloent l'obra de teatre El sueño de una noche de verano de la companyia amateur Corimbo i la música oficial de l'associació Les Anades d'Olla de Rubí.

Com a guitarrista, ha format part del grup Postit, amb el qual ha gravat dos discs d'estudi i ha tocat en múltiples actuacions en directe, arribant a ser teloners del mític grup espanyol Celtas Cortos. Actualment és membre del grup INTIMNE, amb qui toca per tot Catalunya en diferents esdeveniments, festes i celebracions.
Profesor de Guitarra Dani Garcia
Pau Mercadal Professor Violí Piano
PROFESSOR DE VIOLÍ I PIANO

Pau Mercadal

En Pau Mercadal és el professor de violí i piano de grau professional. Compta amb el Grau Superior en Interpretació Clàssica de Violí per la Guildhall School of Music and Drama de Londres.

Inicia els seus estudis de música a Rubí on estudia piano amb Teresa Segura i violí amb Tobias Gossman. Més tard aconsegueix el Grau Mig al Conservatori de Música del Liceu amb Heriberto Fonseca. Es trasllada a Londres per cursar el Grau Superior a la Guildhall School of Music and Drama, amb el professor Krzysztof Smietana. Recentment, ha finalitzat estudis de Máster de Música de Cambra amb Óscar Alabau al Conservatori del Liceu.

Ha exercit com a músic d’orquestra en sales com el Barbican Centre i el Milton Court Hall a Londres amb directors orquestrals tan reconeguts com Adrian Leaper, Takuo Yuasa, Ben Gernon, Marin Alsop, Michael Tilson Thomas, Roberto González-Monjas. Ha participat en projectes orquestrals a nivell nacional amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i la Simfònica de Cobla Corda de Catalunya en sales com L’Auditori de Barcelona, El Palau de la Música, el Gran Teatre del Liceu, entre d’altres.

Durant la seva estada al Regne Unit, va dirigir el Cor d’Homes amateur de Netherhall House per colaborar als serveis religiosos de la presó de Pentonville a Londres com activitat social comunitària. També és fundador i director de l’orquestra de corda Silk Street Orchestra.

A més de la seva trajectòria musical i interpretativa, compta amb gran experiència docent, amb més de 8 anys formant a alumnes. Com a docent, busca dotar a l’alumne d’eines perquè esdevingui una persona creativa, participativa i autosuficient, complementant tècniques d’aprenentatge habitual amb tècniques en col·lectiu i d’improvisació clàssica.
PSICÒLEG I FORMADOR EN PÀNIC ESCÈNIC

Cristian Cañellas

En Cristian Cañellas és part de l’equip docent com a Psicòleg, i imparteix el curs de Pànic Escènic i Control de l’Ansietat.

En Cristian és psicòleg col·legiat. Compta amb el màster en prevenció de riscos laborals amb especialització en ergonomia i psicologia aplicada.

És expert en teràpies de tercera generació (protocol unificat per al tractament transdiagnòstic dels trastorns emocionals) i és tècnic professional en mindfulness i formador en gestió emocional, realitzant actualment jornades de formació en gestió emocional per a col·lectius professionals.

La seva trajectòria i experiència el converteixen en el millor aliat dels nostres alumnes, ajudant-los en tots els aspectes no musicals que un músic ha de treballar, com ara el control dels nervis i de les emocions a l’hora d’actuar en públic dalt d’un escenari. A més, una correcta gestió d’un mateix no només ajuda a les actuacions musicals, sinó en nombrosos àmbits com l’escola, la família o en entorns laborals.

El curs de Pànic Escènic i Control de l’Ansietat està disponible durant tot el curs així com durant l’estiu (juliol).
Psicologo en Rubí Cristian Cañellas

Matricula't online

No VOLS esperar A començar les classes? 
Fes ara la teva matrícula a l'Escola de Música Núria Garriga online.
Omple el formulari de matrícula i converteix-te en alumne de l'escola.
Ens posarem en contacte amb tu el més aviat per finalitzar els últims detalls.
MATRICULA'T ARACondicions de la matrícula
HORARI D'ATENCIÓ 

De dilluns a divendres de 17h a 20h.

Festius nacionals, autonòmics i ponts: tancat.
Vacances de Nadal: 23/12/23 - 07/01/24
Vacances Setmana Santa: 23/03/24 - 02/04/24

Juliol: de dimarts a dijous de 17h a 20h.
Agost: tancat per vacances fins l'inici del curs.
Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram