Escola de Música 
Núria Garriga

Descobreix un nou concepte d'aprenentatge musical
LA NOSTRA HISTÒRIA

Formant artistes professionals des de 1985

L’Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga és una acadèmia situada a Rubí, que es dedica a la docència musical des de fa més de tres dècades. Durant aquest temps, són molts els estudiants que s’han graduat al Conservatori Superior del Liceu i a l'ESMUC amb un excel·lent expedient acadèmic, una prova de l’eficàcia del mètode educatiu del qual disposem a les nostres aules i de l’experiència i professionalitat dels nostres mestres. 

Des de sempre, l’Escola de Música Núria Garriga ofereix un ampli ventall de possibilitats. El nostre objectiu és formar professionals dins de l’àmbit musical. Per a aconseguir-ho, no ens limitem a les classes dins d’una aula, sinó que realitzem concerts, preparacions per a concursos i altres activitats per posar en pràctica tot el treball fet dins l’aula, assolint així els objectius de l’alumne en tot moment.

L'Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga sempre ha recolzat les iniciatives encaminades a la igualtat i la supressió de les barreres, tant físiques com mentals, mitjançant l'educació dels seus alumnes en els valors inherents a la música.
MÈTODE D'EDUCACIÓ MUSICAL PROPI

El Mètode Garher

El mètode Garher neix a les nostres aules, gràcies als esforços, passió i experiència de tots els nostres professors. Aquesta metodologia innovadora té com a principal objectiu formar músics professionals, desenvolupant el sentit musical, la correcta postura interpretativa i la creativitat.

Les bases fonamentals són la improvisació, l’anàlisi i el desenvolupament de l’audició. No es tracta d’estudiar, sinó d’aprendre, d’assolir els coneixements impartits a les aules, a la vegada que l’alumne gaudeix de la música, i per això prenen especial rellevància les activitats fora de les aules. 

Considerem que cada alumne és únic, i és per aquesta raó per la qual dissenyem un pla d’estudis i d’aprenentatge personalitzat. Pels més petits, comptem amb un complet programa de sensibilització i iniciació a la música, per a que tinguin el seu primer contacte. El mètode s'adapta al màxim a les necessitats de cada alumne. 

Amb classes particulars o grups molt reduïts, cada quadrimestre fem exàmens de llenguatge musical i d'instrument, on l’alumne presenta les obres que ha après. El mètode Garher també és utilitzat per a preparar les proves d’accés a grau mig i a grau superior a tots aquells alumnes que ens ho sol·licitin, obtenint els resultats més alts possibles.
Mètode Garher Escola Música Rubí

Els nostres valors

Innovació
Creativitat
Rigor metodològic
Adaptabilitat
Foment de la cultura

Les nostres aules

Matricula't online

No VOLS esperar A començar les classes? 
Fes ara la teva matrícula a l'Escola de Música Núria Garriga online.
Omple el formulari de matrícula i converteix-te en alumne de l'escola.
Ens posarem en contacte amb tu el més aviat per finalitzar els últims detalls.
MATRICULA'T ARACondicions de la matrícula
HORARI D'ATENCIÓ 

De dilluns a divendres de 17h a 20h.

Festius nacionals, autonòmics i ponts: tancat.
Vacances de Nadal: 23/12/23 - 07/01/24
Vacances Setmana Santa: 23/03/24 - 02/04/24

Juliol: de dimarts a dijous de 17h a 20h.
Agost: tancat per vacances fins l'inici del curs.
Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram